Idrettsbelysning

KMKt er Certified System Integrator til Signify innen idrettsbelysning og styringssystemet PerfectPlay. Link
Signify er verdens ledende belysningsleverandør og fokuserer spesielt på energieffektive belysningsløsninger både for innendørs- og utendørs anlegg. Ved å velge KMKt som partner, velger du samtidig Signify sine pålitelige, høykvalitets belysningsløsninger.

KMKt har bred erfaring og kompetanse på belysning av ulike typer av idrettsanlegg, spesielt fotballbaner for breddeidrett, og utfører rådgivning, lysberegning, komplett utstyrsleveranse og sluttkontroll av lysanlegg. Vi leverer komplette utstyrspakker for lysanlegget inklusive lysmaster, skap/underfordelinger, hovedtavler og lyskastere.

Sertifisering

Interact Interact Sports – Connected LED lighting system and software

Enkelt, effektivt og sikkert

Som byggherre, om det er kommune eller idrettslag, så er det overordnet å påse at man investerer i et anlegg som er i tråd med de økonomiske rammer en har til rådighet. Videre er det også slik at bak de fleste prosjekter til breddeidrett ligger mye personlig innsats, engasjement, drømmer og ambisjoner og ikke minst en mengde dugnadstimer fra de mange frivillige som driver breddeidretten i Norge.

I lys av dette ser vi i KMKt det som helt overordnet og sikre at anlegget har best mulig nytteverdi for brukere og byggherre. Vår målsetning er å være en god rådgiver, leverandør og samarbeidspartner gjennom hele byggeprosessen fra planlegging, via levering og montering og fram til sluttkontroll av lysanlegget.

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Meny