Om oss

KMKt (K. Manger Konsulenttjenester AS) ble etablert i juni 2002, og firma leverer tjenester innen prosjektering og levering av teknisk utstyr til idrettsbelysning, inkl styringssystem PerfectPlay og KL-master for trikk og trolley bus anlegg.

Vår ambisjon er å framstå som ett firma med faglig styrke og seriøs forretningsdrift og vi arbeider derfor aktivt med å knytte til oss de rette samarbeidspartnere og leverandører. Dette gjør at vi kan presentere et bredt produktspekter av høy kvalitet. For oss er det viktig å kunne tilby kvalitetsprodukter til en konkurransedyktig pris, men det er også viktig for oss å være punktlig og etterrettelig gjennom hele tilbudsprosessen fra tilbudsfasen og frem til utstyret er levert og montert på anleggsplass.

I lys av dette er det et overordnet mål for oss å kunne tilby gode og vel dokumenterte løsninger, levere til angitt tid og i henhold til fremdriftsplan, og å være tilgjengelige for oppfølging og assistanse under hele leveringsprosessen. Vi ønsker at du som kunde skal være konkurransedyktig i ditt marked, og at sluttbruker og byggherre skal få produkter og løsninger med god kvalitet og lang levetid.

Sertifisering

Sertifisering

Kontakt oss

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Meny